In verband met topdrukte bij PostNL kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent.

Voor 22:00 besteld is
volgende werkdag in huis!
Lage verzendkosten € 5,–
Gratis verzending vanaf € 35,–
Betaal veilig en vertrouwd
met o.a. iDEAL en achteraf met Billink
Gemiddeld beoordeeld met
een 9,7 bij WebwinkelKeur

Wat is een Tanning Mitt en hoe gebruik je dat?

Wat is een Tanning Mitt?Lijkt op een gekke handschoen, maar wat is het?

Ja, goeie vraag, wat is een Tanning Mitt eigenlijk? Een Tanning Mitt is een soort washandje. Vertaald vanuit het Engels betekent Mitt handschoen of want. Wat je wilt.

Als je wel eens een zelfbruiner hebt gebruikt dan weet je wel wat we bedoelen met ‘oranje handen’. Ben je zelf lekker bruin, zijn je handen oranje. Geen gezicht natuurlijk.

Aanbrengen van een zelfbruiner met je blote handen is hiervan de boosdoener. De actieve ingrediënten van een zelfbruiner trekken snel in op droge plekken dus ook op je handpalmen. Wees niet bang want wij hebben de oplossing! De onvolprezen Tanning Mitt!

 De Tanning Mitt is onmisbaar bij het aanbrengen van zelfbruiners om twee redenen:

1. Schone Handen!

Wat is een Tanning Mitt?Bruine gevlekte handen na het aanbrengen van een zelfbruiner zijn niks vreemds hier bij Captain Tan. We hebben het allemaal wel eens gehad. Tot we de Tanning Mitt ontdekten. Dat bleek nu net het ontbrekende puzzelstukje te zijn in de hele Tanning cyclus!

De Tanning Mitt is speciaal gemaakt voor het goed en gelijkmatig aanbrengen van bijvoorbeeld Mousse of Lotion zelfbruiners. Zo breng je makkelijker je zelfbruiner aan én blijven je handen schoon, twee vliegen in een klap!

2. Egaal aanbrengen van zelfbruiner!

Wat is een Tanning Mitt?Zonder Tanning Mitt kan het resultaat soms tegenvallen en je vieze handen kun je blijven boenen tot je een ons weegt. Door het grote oppervlak van de Mitt bereik je een groter gebied in één keer en ben je sneller klaar. Door het gebruik van latex handschoentjes om je zelfbruiner aan te brengen kunnen strepen ontstaan, die je later weer lastig wegkrijgt.

Het gebruiken van een Tanning Mitt is zeer aan te raden. We spreken uit ervaring!

1 commentaar

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Winkelmand